Restaurant Bussum | Bierdorp, Ostalgisch!

Welkom bij

BIERDORP

Oost Duits genieten!
Ontdek de DDR

Ontdek

Ons Verhaal

Bierdorp Restaurant Bussum

Bierdorp is een restaurant en bar geïnspireerd op het Oost Duitsland van de vroege jaren 80. Toen was geluk heel gewoon. Ons pand druipt over van DDR nostalgie en is gevestigd in een doodnormale woonwijk in Bussum. Net zoals vroeger in het Oost Duitsland van Gorbatsjov. Kom eten bij Bierdorp Restaurant Bussum. Naast ons restaurant kunnen wij het volgende aanraden; Restaurant Weert

About Us

restaurant bussum

vertical-photo-2

Discover Menu

Ouderwetse

Gezelligheid

Ontdek

ons Menu

Met specialiteiten als Spreewald Augurken en drankjes als Rotkäppchen Sekt en Club Cola waan je je in het mooie Oost Duitsland van weleer. Naast de fantastische specialiteiten bieden we natuurlijk ook uitzicht op een heus stuk Berlijnse muur en Trabi’s Bij Bierdorp vindt u altijd een gemoedelijke Ostalgische sfeer.

Bekijk ons menu

De perfecte

samenkomst

Cultureel

Genieten

We beloven een culinair hoogstaande avond waarbij u kennis maakt met alle culturele en culinaire aspecten van het Oost Duitse leven. Dompel je onder in de sympathieke en licht gespannen sfeer van de DDR bij Bierdorp Restaurant in Bussum.

Het restaurant in Bussum dat je oost Duits laat genieten.

Bij het Bierdorp Restaurant Bussum kun je nog terecht voor een echt gezellige avond. Het klaargemaakte eten is als relatief eenvoudig te bestempelen. Echter laat dit je niet afschrikken om naar dit restaurant in Bussum te gaan. De specerijen die gebruikt worden liften de maaltijd naar een hoger niveau. Dit in combinatie met de heerlijke nostalgische oost Duitse setting maken het plaatje voor dit restaurant in Bussum compleet. Nergens in een restaurant in ’t Gooi vindt je zoiets. De visite, zoals wij klanten graag noemen bij Bierdorp, wanen zich echt terug in de tijd. Het personeel voor Bierdorp staat voor iedereen klaar en houdt graag rekening met iedereen zijn wensen. Zoals een echte gastheer betaamd. Er is geen restaurant in Bussum, ’t Gooi, of misschien zelfs in heel Nederland waarin je je meer thuis zult voelen.
Toegegeven het is voor sommigen even wennen bij Bierdorp dit pareltje onder de restaurants in Bussum. Wanneer de verbazing over de setting zakt en je je eerste club soda geserveerd krijgt besef je het pas. Vroeg was alles beter. Bij Bierdorp brengen wij deze tijd graag terug. Echt oost Duits genieten noemen wij dat. Olga prepareert met liefde een overheerlijke maaltijd klaar voor iedereen die in de huiskamer klaar zit. Voor de overheerlijke gerechten in dit typische oost Duitse restaurant in Bussum maken wij gebruik van zoveel mogelijk Duitse ingrediënten. Dagelijks rijden wij de grens over om deze te verzamelen. Alles voor onze visite. Ondanks dit alles streven wij ernaar om tot de goedkoopste restaurants in Bussum te horen. Vandaar dat wij ook club cola serveren en geen coca cola. Dit soort zaken brengen maken kosten onnodig hoog en wij doen niet aan deze trend mee.

Het concept voor Bierdorp is vele jaren geleden ontstaan op vakantie in oost Duitsland. Aldaar kom je in aanraking met hoe het leven hoort te zijn, ostalgisch. Er heerst daar een sfeer van gemoedelijkheid en saamhorigheid. Wanneer je eenmaal in oost Duitsland bent geweest wil je niet meer terug. Dit gevoel trachten wij ook na te bootsen in het restaurant in Bussum gelegen in ’t Gooi. Met een glimlach op ons gezicht serveren wij een blikkie en een balletje voor iedereen die ons komt bezoeken. Met onze stam-visite organiseren wij een jaarlijks verzorgde trip naar het door ons zo geliefde oost Duitsland. Zo kan iedereen zien waar onze voorliefde vandaan komt.

Ben je ook benieuwd naar het gezelligste restaurant in Bussum? Ga dan naar onze reserveringsmodule. Onze menu kaart proberen wij zo min mogelijk te wijzigen. Dit om het nostalgische gevoel te bewaren. Immers dat is onze droom, eenvoud in oost Duitsland voor iedereen toegankelijk. Je kunt ons vinden op diverse social media. Likes, porretjes en hartjes hierop worden zeer gewaardeerd door onze Marketing Communicatie Manager. Wij van het Bierdorp restaurant in Bussum lezen graag wat je ervan vond. Schrijf daarom een recensie bij onze vrienden van eet.nu of Ienz.nl

Graag tot snel in ons restaurant in Bussum.

Maak een reservatie

Final Stage

Welkom

bij Bierdorp

Reserveren: 036 578 37 84